Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Gülaylar Güvencesiyle       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim    

Evlenme Teklifi için Yüzük Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Hayatınızın en önemli anlarından biri de evlenme teklifi yapacağınız o gün. Çünkü bir ömür boyunca birlikte yaşamak için evet cevabı, sizi tarif edilemez duygulara büründürebilir. Bu unutulmaz ve heyecan verici an için seçeceğiniz yüzük çok önemli. Unutulmayacak bir evlilik teklifi organizasyonunda başrolü her zaman yüzük oynar. Baktıkça sizi hatırlayacağı ve uzun yıllar boyunca parmağında taşıyacağı o yüzüğü Tektas.com’dan seçebilirsiniz. Evlilik teklifi için yüzük seçimi nasıl yapılır şu şekilde sıralanabilir:  

Sevgilinizin Zevklerini Göz Önünde Bulundurun

Nasıl bir yüzük tercih ederseniz edin sevgiliniz onu beğenecektir, yine de sizin onun zevklerini öğrenmeniz büyük fayda sağlar. Nasıl bir yüzük alacağınıza karar vermeden önce yüzükler hakkında konuşabilir, müstakbel eşinizin yüzük zevkine dair inceden bilgi edinebilirsiniz. Böylece kendisinin zarif ve minimalist tasarımlardan mı, yoksa daha gösterişli tasarımlardan mı hoşlandığını öğrenebilir tercihinizi ona göre yapabilirsiniz.

Yüzük Ölçüsüne Dikkat Edin

Evlilik teklifi için yüzük seçimi yapılırken en önemli kriterlerden biri yüzük bedeni. Müstakbel eşinize büyük gelecek ve parmağında durmayacak ya da küçük gelecek bir yüzük seçerseniz evlilik teklifi organizasyonu bir felakete dönüşebilir. Böyle özel bir anda bu tip olumsuzluklar yaşamamak için yüzük ölçüsünü öğrenmeniz oldukça gerekli. Bunu öğrenmek için ise kullandığı herhangi bir yüzüğü kendi parmaklarınızda deneyerek, ona hissettirmeden yüzük ölçüsünü öğrenebilirsiniz.

 

 

 

Taş Seçimi Yapın: Tektaş veya Beştaş

Taşlı yüzükler birkaç farklı modelden ve tasarımdan oluşur. Bu kapsamda evlilik teklifi yaparken taş seçimi de yapmanız gerekir. Evlilik teklifi için genellikle pırlanta yüzükler tercih edilir. En popüler seçenek ise tektaş pırlanta yüzükler. Tek taş yüzükler genellikle ortada bulunan taşın ihtişamını gözler önüne çıkarır. Ayrıca tek taş pırlanta yüzükler, tek, sonsuz ve eşsiz anlamını taşıdığı için evlilik tekliflerinde 'benim için sonsuza kadar tek ve eşsiz olacaksın' mesajı verir.

Seçeceğiniz Yüzüğün Rengine Karar Verin

Pırlanta yüzüklerin en ayırt edici özellikleri renkleri. Evlilik tekliflerinde seçilen yüzükler ne kadar parlak ve ışıltılı olursa o kadar dikkat çeker. Pırlantanın rengi D ile Z harfi arasında sınıflandırılmış skalaya sahip olarak sunulur. Evlilik teklifi için yüzük seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan biri budur.

Yüzük Seçimi Yapmadan Önce Bütçenizi Belirleyin

Özellikle pırlanta olan yüzükler bütçeye biraz fazla gelebilir. Bu bağlamda bütçenizi kendinizi zorlamayacağınız şekilde ayarlamanız gerekir. Seçtiğiniz yüzüğün özelliklerini göz önünde bulundururken ekonomik durumunuzu da göz önünde bulundurmalısınız.

Evlilik Teklifi Yüzükleri

Hayatı boyunca bu anı bekleyen ve bu anın hayalini kuran pek çok kadın için tasarlanan evlilik teklifi yüzükleri hayatın her anında parmaklarda taşınır. Evlilik teklifi yüzükleri birkaç farklı model ve tasarımda seçilebilir. Evlilik teklifi yüzükleri arasında en çok tercih edilen ise tektaş yüzükler. En klasik yüzükler arasında yer alan tektaş yüzükler sonsuza kadar seninleyim ibaresi taşır. Bunun yanı sıra diğer bir çeşit yüzük ise tria yüzükler. Kadınların çokça tercih ettiği yüzüklerden biri olan tria yüzükler 3 taş pırlanta şeklinde tasarlanır. Zamanı ve büyüyen aileyi ifade eden yüzükler evlilik tekliflerinde tercih edilir. Evlilik teklifinde seçilen yüzüklerden biri beştaş yüzükler. Beştaş yüzüklerin her bir taşı derin bir anlam ifade eder. Bu anlamlar ise, sadakat, huzur, mutluluk, bereket ve aşk anlamları. Evlilik tekliflerinde tercih edilen yüzükler arasında bulunan beştaş yüzüğün göz alıcı parlaklığı ve ışıltısına her kadın hayran kalacaktır.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.