Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit    

Vücut Tipine Göre Gelinlik Nasıl Seçilir?

9 Temmuz 2024

Vücut Tipine Göre Gelinlik Nasıl Seçilir?Kişinin hayatında ayrı bir yere sahip olan düğünler, temsil ettikleri değer ve anlamlarla oldukça değerli organizasyonlardır. Çiftler düğünlerinin kusursuz şekilde geçmesini dileyerek her bir ayrıntıya büyük özenle yaklaşır.

Gelinlik ve takı tercihi, düğünlerde en çok özen gösterilen unsurların başında yer alır. Düğünler, amaçlarına uygun olarak gelin ve damadı merkeze alarak genişler. Bu sebeple herkes tarafından göz önünde olan gelinin, giyimi ve takıları ayrıca önem taşır.

Gelinlikler, her zevke ve tarza uygun olarak birçok farklı modele ve temaya göre tasarlanmıştır. Bu tasarımlardan kendinize en çok yakışan modeli tercih etmek kusursuz bir görünüm için gereklidir. Doğru ve şık gelinlik tercihi için öncelikle vücut tipinizi belirleyebilirsiniz.

Daha sonra tarzınızı yansıtan, düğün teması ile uyumlu vücut tipine göre gelinlik seçimi yapabilir, bu kombine uygun takı tercihleriniz ile kombinizi tamamlayabilirsiniz.

Vücut tipleri armut, elma, dikdörtgen, kum saati ve ters üçgen şekilde sembolize edilmiştir. Bu tiplerden size uygun olan beden göre giyinmek, kendi vücut zarafetinizi ortaya çıkararak size dengeli ve şık bir görünüm sunar. Yine buna uygun takı tercihleri şıklığınızı daha da ön plana çıkarabilir, dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Vücut Tipine Göre Gelinlik Nasıl Seçilir?

Vücut Tiplerine Uygun Gelinlikler ile Takı tercihleri

Çekici ve zarif kadınların vücut tipi kum saati, vücudun üst ve alt kısmının belirgin şekilde geniş belin ise buna kıyasla ince kaldığı vücut tipidir. Bu vücut tipine sahip kadınlar, vücut hatlarını vurgulayan gelinlikler ile çekici bir görünüm elde eder. Bu tip için en uygun gelinlik tipi, kalp yaka detaylı veya sade denizkızı model gelinliktir.

Sade veya dantel işlemeleri seçenekleri ile birçok kadının zevkine hitap eden bu gelinlikler, vücudu sarmalayarak hatlara vurgu yapar. Yine kalp yaka detayı, üst vücudu dengelemesi ve vurgulaması ile kombine zarafet katar.

Denizkızı gelinlik modeli, vücut yapısı ile uyumu olarak iddialı bir görünüm sunar. Bu görünümü tamamlamak için 0,38 Karat Floral Pırlanta Küpe tercihi yapılabilir, pırlantanın asil ve parlak görüntüsü ile kombinizi tamamlayabilirsiniz. Yine sürekli bir görünüm için pırlanta küpeler ile uyumlu 14 Ayar Beyaz Altın Tektaş Kolye de tercih ederek şıklığınızı arttırabilirsiniz.

Dikdörtgen vücut tipinde vücut üstten alta doğru orantılı şekilde iner. Bu vücut tipine sahip kadınların beli vurgulayan gelinlikler tercih etmesi doğru bir tercih olabilir.

 

Vücut Tipine Göre Gelinlik Nasıl Seçilir?Bunun için beli ince gösteren kuşaklı gelinlikler ya da prenses kesim gelinlikler tercih edilebilir. Yine dekolteli gelinlik tercih etmek, vurguyu üst vücuda çevirerek dengeli bir görünüm oluşturur.

Bu model gelinliklerde dengeyi ve sürekliliği sağlamak adına dekolteye oturan şık kolye tasarımlarından yararlanılabilir. 14 Ayar Beyaz Altın Tektaş Kolye, parlak ve gümüş tonları ile dikkatleri üzerine çeker. Özellikle soğuk alt ciltli kadınların tercihi bu kolye, kaliteli görünümü ile gelinlik ile uyum içinde kombinleri tamamlar.

Omuzların ve belin geniş, alt vücudun ise dar olduğu elma vücut tipine göre gelinlik seçimlerinde dikkat edilmesi gereken birkaç püf nokta vardır. Bu vücut tipinde odak noktası bacaklar olmalıdır. Bununla birlikte v yaka dekoltelerle üst vücut uzun gösterilebilir. Minimalist ve şık takı tercihleri bu vücut tipi gelinlikler ile uyum yakalayacaktır.

Tektas.com ile Vücut Tiplerine Uygun Gelinlik Modellerini Tamamlayan Takı Tercihleri

Tüm kadınların tercihi tektaş.com, vücut tipine göre gelinlik modelleri için uygun takı tasarımlarını sizlere sunar. Modern, klasik, minimalist, gösterişli, sade, romantik... Birçok tarz ve beğeniye uygun çeşitlikte takı tercihleri ile her gelinlik modeline ve tarzına uygun takılar ile gelinlerin şıklığına şıklık katar.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.