Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       İlk siparişinize özel %5 indirim    

After Party’de Elbise ve Takı Seçimi

5 Temmuz 2024

After Party’de Elbise ve Takı Seçimiİki kişinin ‘evet’ ifadeleri ile aynı yolda, hastalıkta ve sağlıkta birlikte yürüyeceklerine dair söz verme merasimine dayanan nikâh, kişilerin hayatında en unutulmaz anlardan biridir. Bu sebeple her bir detayına incelikle yaklaşılan düğün organizasyonlarında mekân, tema ve gelinlik seçimi özenle yapılır. Bununla birlikte eğlenmeyi doyasıya yaşamak ve düğünün heyecanını uzatmak isteyen kişiler After Party organizasyonları ile geceye devam eder.

After Party, düğün sonrası çift ve yakın arkadaşları arasında kutlanan eğlence partileridir. Düğünün devamı gibi görünse de After Party’ler daha gayri resmi etkinliklerdir. Gece boyu süren dans ve müzikle sıcak ve samimi bir ortamda eğlenmeyi içerir.

After Party’ler de aynı düğün gibi belli bir konsept içerir. Bu konsepte gelinin gelinlik sonrası seçtiği parti elbisesi ve takıları, mekana ve zevklerine uygun olarak konsepti oluşturur.

After Party elbise seçimleri kişinin zevkine, tarzına, mekâna ve işlevine göre değişir. Minimalist sade ve şık elbiseler, gelinlik sonrası en çok tercih edilen After Party elbiseleri arasında yer alır. Yine bu elbiselerle uyumlu olarak elbisenin zarifliğini ön plana çıkaran sade ama şık takı tercihleri kombinleri tamamlar. Bununla birlikte gösterişli, fırfır detayları ile feminenliği vurgulayan elbise modelleri de tarz sahibi, eğlenceli kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir.

 

 

 

After Party’de Elbise ve Takı SeçimiTüm After Party kombinleri için önemli olan nokta, amacına uygun olarak hareket kabiliyetini çok fazla kısıtlamayan, gelinlik kadar gösterişli olmayan ancak bununla birlikte gecenin yıldızı olduğunu vurgulamasıdır. Bu sebeple After Party’lerde elbise ve takı tercihleri ayrıca önem taşır. Bu noktada takı seçimi yapmadan önce mutlaka altın ve pırlanta takı koleksiyonlarıyla dikkat çeken tektaş.com u mutlaka ziyaret edin!

After Party Kombinlerine Uygun Takılar

Düğün sonrası eğlence anlamına gelen After Party, eğlenmeye doyamayan enerjik çiftlerin tercihidir. Düğün sonrası rahatlamayı, samimi ve sıcak ortamda yakın çevre ile mutluluğu paylaşmayı amaçlanan After Party’ler de amacına uygun giysi ve takı tercihleri yapılır.

Kadınların zevk ve tarzlarına göre değişen bu kombinler sade ve zarifliği vurgulayan çeşitte olduğu gibi gösterişli, feminen ve dikkat çekici vurgulara sahip kombinler de olabilir.

Düğün sonrası gelinliğin ağırlığından kurtulup rahat, sade ve şık After Party elbisesi seçen kadınların tercihi genellikle düz çizgilere sahip, beyaz tonlarında ve hareketi kısıtlamayan kısa elbiselerdir. Bununla birlikte gecenin yıldızı olmasına yakışır şekilde bu elbisede ve takılarda zarifliği vurgulayıcı detaylar ön plana çıkar.

After Party’de Elbise ve Takı SeçimiStraplez, balon kollu ve kısa düz beyaz elbise tercihi ile uyumlu 14 Ayar Sarı Altın İnci Küpe, tamamlayıcı bir aksesuar olarak eşsiz birere tercihtir. Elbisenin beyazı ile uyum yakalayan incinin yumuşak beyazı hem şık hem de romantik bir dokunuş katar. Bununla birlikte halkanın sıcak altın tonu beyaz ile harmoni yakalayarak kombine ince bir dokunuş katar.

Her daim gösterişli ve şık olmayı seven kadınların tercihi fırfır detaylı dar mimi elbiseler, parti boyunca dikkatleri üzerine çeker. Bu tarz elbiseler ile uyumlu olan 14 Ayar Sarı Altın Halka Küpe, sade tasarımı ile kombine denge katarak gözü yormayan zarafet sunar. Yine 14 Ayar Sarı Altın Sallantılı Küpe, zarif ve parıltılı detayları ile kombinleri tamamlayan bir diğer parçadır. Sade zincirlerin ucuna konumlandırılmış parıltılar, elbisenin parıltısı ile uyum yakalayarak tamamlayıcı rol üstlenir.

Tektas.com ile After Party Elbise Kombinlerinizi Tamamlayın

Tüm kadınların ihtiyaç ve zevklerine hitap eden Tektas.com, özgün tasarımları ile After Party’lerin yıldız parçasıdır. Sade, şık, gösterişi ve romantik tercihleri ile tüm kadınların zevkine hitap ederek After Party elbise modelleri ile uyum yakalayarak kombinleri tamamlar.  Aynı zamanda tektaş.com ücretsiz sigortalı, özel kutu ve sertifikaları ile ürün gönderimi güvenli alışverişin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.