Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit    

Nişan Konsepti Fikirleri

3 Temmuz 2024

Nişan Konsepti Fikirleri Düğünler için önemli bir adım olan nişanlar, çiftlerin birlikteliklerine olan kararlılığın bir adımı olarak oldukça özel organizasyonlardır. Kültürel olarak da tarihimizde geniş yere sahip olan nişanlar, özel tema ve konseptlerde yüzüklerin takıldığı, tatlıların yendiği, samimi ve sıcak ortamlardır.

Nişanlar, çiftlerin zevk ve arzularına göre farklı konsept ve temalarda olabilir. Kişilerin zevklerin göre, vintage, romantik, klasik, rüstik veya bohem tarzda organize edilebilen nişan konsepti fikirler, çiftlerin nişanlarını unutmaz kılar.

Nişan Konseptleri için tercih edilen organizasyonun en önemli tamamlayıcıları giyim ve aksesuar tercihidir. Seçilen konsepte uygun mekân tasarımı ile uyum içinde olan kombinler, evlilik için önemli bir adım olan nişanın unutmaz olması için önemlidir.

Vintage Nişan Konsepti ile Uyumlu Takılar

Son zamanlarda rağbeti artan vintage nişan konsepti, çiftler tarafından en çok tercih edilen söz nişan konsepti organizasyonları arasında yer alır. Vintage tarzın kendine özgü romantik ve nostaljik tarafı birçok kişiyi büyüler. Unutulmaz romantik nişanlar için en iyi tercihlerden biri olan vintage nişan konseptinde uygun giysiler ve takı tercihi yapmak konseptin ruhunu hissetmek adına önem taşır. Bunun için dönem tarzını yansıtan diz altı veya üstü, şık, düz bir elbise tercihi yapabilirsiniz.

 

Nişan Konsepti Fikirleri Pastel tonlarının hâkim olduğu bu elbiseler, dönemin zarif ve ince detayları ile tasarlanmış elbiselerdir.Yine bu elbiseleri, zamansız tasarımı ve şıklığı ile kadınların kulaklarında zarifçe kondurulmuş edası ile duran 14 Ayar Sarı Altın İnci Küpe, tercihi ile tamamlayabilirsiniz.

Altın ve incinin birlikte hoş uyumu kombinlerinize şık bir detay katarak vintage ruhunu tamamlayacaktır. Yine daha romantik tercihler için 14 Ayar Sarı Altın Halka Küpe tercihinde bulunabilirsiniz.

Sarı istiridye içinde inci figürünü taşıyan bu halka küpe, estetik ve zarif tasarımı ile sade, düz kırık beyaz elbiseleriniz ile eşsiz bir uyum yakalayacaktır.

Küpedeki inci detayı, elbisenizin dönemsel zevklerini yansıtan sade ama şık tasarımı ile kırık beyazın yumuşak geçişini hoş bir şekilde tamamlar. Halkada altın renginin sıcak tonu ise, kombinize hoş bir renk katar.

Bohem Nişan Konsepti ile Uyumlu Takılar

Nişan Konsepti Fikirleri Özellikle sahil kenarı mekânlarda uyum yakalaması adına tercih edilen bohem nişan konsepti, rahat ve şıklığı seven çiftlerin tercihi. Göz yoran eşyaların kalabalığından uzak, doğal tasarım ve renkler ile doğayla bütünleşebileceğiniz bu konsepte giyim ve takı tercihi de mekana yakışır şekilde salaş ve şık tasarımlardan oluşur.

Nişan için konsept seçimlerinde sıklıkla rağbet gören bu konsepte, beyaz veya pastel tonlarında elbise seçimi atmosferin ruhunu yakalamak isteyen kadınların tercihidir. Yine bununla uyumlu salaş ve parlak detayları ile kombinlere şıklık katan takı tercihleri nişan elbiselerini, konumuna uygun seviyeye çıkarır.

14 Ayar Sarı Altın Suyolu Bileklik, özgün tasarımı ve renk uyumu ile bohem nişan kombinlerinde en sevilen parçayı oluşturur. Bilekliğin mavi taşları, altının sarı rengi ile hoş bir harmoni yakalayarak deniz ile güneş ışınlarının buluşma anını esinler. Onun bu özelliği deniz kenarı bohem nişanlar için muhteşem bir tercihtir.

Tektas.com ile Konsept Nişan Organizasyonlarınıza Uygun Takılar

Zamansız ve özgün tasarımları ile her mekanda ve zamanda kullanılabilen tektas.com takıları, zevk sahibi kadınların stillerinde kendine yer bulur. Farklı nişan konseptleri ile uyumlu birçok tasarımın yer aldığı tektas.com takılar, kaliteleri ve benzersiz işçiliği ile özel anlarınızı unutulmaz kılar. Siz de değişik nişan konseptleri ile uyumlu takı tasarımı ile benzersiz kombinlere imza atmak istiyorsanız Tektaş online mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.