Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit    

Damadın Annesi Ne Giymeli, Ne Takmalı?

5 Temmuz 2024

Damadın Annesi Ne Giymeli, Ne Takmalı?Sıcak havaların gelmesiyle birlikte gündeme gelmeye başlayan düğünler, çiftlerin bir olma yolunda kararlılıklarının bir nişanı olarak özel anlam içerir. Hem çiftler hem de yakın akrabaları için duygu dolu ve sevinçli bu anlarda, bu özel güne yakışır şekilde her şeyin kusursuz ve eksiksiz olması beklenir.

Mekân seçimi, düğün teması ve en önemlisi kombinler, bu organizasyonlarda özenle ayarlanır.

Düğünler gelin ve damadı merkeze alarak yakın akrabalara doğru genişler. Düğünü yapılan çiftten sonra en dikkat çekici kişiler çiftin nedimeleri ve ailesidir. Bu sebeple sürekli göz önünde olan aileler çiftin konumuna yakışır şekilde özenli ve zarif kombinler tercih etmelidir. Bu ailelerden damadın annesi, en çok göz önünde olan kişilerdir.

Çocuğunun sevince ortak olarak organizasyonda büyük emeğe sahip olan damadın annesi, yine bu organizasyonun konseptin uygun giysi ve takı kombinleri yapmalıdır.

Düğün gibi gösterişli ve anlamlı günler için elbise tercihleri ve ona uygun takı tercihleri önemlidir. Buna göre damadın annesi konumunda olan kişiler, yaşına ve törene uygun zariflikte elbise ve takı tercihi yapabilir. Bunun için zevk ve tarzların uygun minimalist ve sofistike görünüme sahip şık takı tercihlerinde bulunarak kaliteli ve zarif bir görünüm elde edilebilir.

 

 

Damadın Annesi Ne Giymeli, Ne Takmalı?Özel Gün Elbise Kombin ve Takı tercihleri

Düğün gibi özel günlerde yaşa ve vücut tipine uygun giyim kombinleri yapmak doğru ve hoş bir görünüm için gerekir. Yine bu özel günlere uygun takı tercihleri, kombinleri zenginleştirerek zarif ve kaliteli bir görünüm sunması adına önem taşır. Özellikle sürekli göz önünde bulunulan organizasyonlarda giyim ve buna uygun takı tercihleri, ayrıca önem taşır.

Özellikle düğünlerde en çok göz önünde bulunarak herkes tarafından dikkat çeken damadın annesi konumu için yaşa ve zevke özel sade ve şık elbiseler ile yine bu giyimi görünümü ile dengeleyecek pırlanta takılar tercih edilebilir. 14 Ayar Beyaz Altın Tektaş Kolye, özel günlerin ağırlığının uygun kalite ve görünümü ile damadın annelerinde sıklıkla boy gösterir.

Kolyenin merkezinden çevreye yayılan taş ve kabartmaları ile birlikte ışığı muhteşem şekilde kırarak, kadınların şıklığına şıklık katar. El işçiliğinin en nadide örneklerini taşıyan bu kolye, koyu tonlarda dekolteli elbiseler ile uyum içerisinde kombinlenebilir.

Annelerin Tercihi Pırlantalar ile Düğünlerde Parıldayın

Pırlantalar, damat ananesi elbiseleri için tamamlayıcı birer parça olarak kombinleri zenginleştirir. Pırlantanın kendine has geometrik kesim tarzı ile zamansız parçalardan biri olan 0,70 Karat Safir Pırlanta Kolye, özellikle uzun elbiselerle eşsiz bir uyum yakalayarak kaliteli ve zarif bir görünüm sunar.

Yumuşak geçişlerle dikdörtgen forumunda olan kolyenin merkezi yine dikdörtgen şeklinde safirden oluşur.Damadın Annesi Ne Giymeli, Ne Takmalı?

Safiri sarmalayarak parlaklık sunan pırlanta detayları ile kolyenin şekline zıt olarak daire şeklinde uyum yakalamıştır. Safirin kendine has eşsiz tondaki mavisi ile pırlantanın kuşatıcı beyazlığı hoş bir harmoni yakalayarak damat annesi düğün kıyafetleri için aranan bir parça olur.

Sade ve Şık Seven Annelerin Tercihi Altın Küpe

Atın seven annelerin tercihi 14 Ayar Sarı Altın Trend Küpe, sade ve şık kombinlerde sıklıkla tercih edilen takılar arasında yer alır. Yarım halka şeklinde olan bu küpe, klasik ve modern esintileri bir arada görmeyi seven annelerin, damat annesi kıyafetleri içerisinde kendine yer bulur.

Tektas.com Özel Günlerinize Uygun Takılar ile Parıldayın

Özgün tasarımları ve kaliteli el işçiliği ile toplumda adını duyurmayı başarmış olan Tektas.com, özel günlerde de annelerin yanında. Şık ve zarif tasarımları ile düğün kombinlerinde zarifçe annelerin ışığını yansıtan tektaş.com takılar, zamansız tasarımları ile de her dönem kullanıma uygundur.

 

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.