Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit       Ömür Boyu Bakım Garantisi       Ücretsiz Sigortalı Gönderi       Koşulsuz İade Ve Değişim       Peşin Fiyatına 3 Taksit    

Düğün Takıları ve Astroloji: Burçların Takı Seçimine Etkisi

5 Temmuz 2024

Düğün Takıları ve Astroloji: Burçların Takı Seçimine EtkisiBir ifade biçimi olan takılar kişilerin zevklerini, tarzlarını ve yaşama dair bakışlarını gösterir. Sizinle doğru ve uyumlu olan takılar, verdikleri enerjiler ile gün boyu huzurlu ve enerjik hissetmenize yardımcı olur. Sizin için en uygun takı seçimi yapmak için astrolojik karakterlerinizden yardım alabilirsiniz.

Gökyüzünün dayanılmaz cazibe ve gizini içinde barındıran burçlar, kişilerin enerjilerini ve davranışlarını etkilediği inancı ile birçok kişi tarafından rağbet görür. Burçların etkinlik alanlarına dair bilimsel bir kanıt bulunmasa dahi, iç enerjimizi ve huzurumuzu etkilediği inancıyla kendi burçlarımızın karakteristik özelliklerine uygun giyinmek ve takılar takmak çoğu zaman bizleri huzurlu hissettirir. Özellikle düğün, nişan veya evlilik yıl dönümü kutlamaları gibi talihin bizden yana olmasını umduğumuz, enerjimizin yüksek olmasını dilediğimiz durumlarda burçlara uygun takı tercihleri yapma eğilimine gideriz. Tektas.com hem kişiye özel retro, cosmos ve minimal burç koleksiyonlarıyla hem de burçların özelliklerine uygun takılara koleksiyonlarında yer vermektedir. Her burca ve tarza uygun takıları güvenle almak için gulaylar.com u hemen ziyaret edin!

Burçlara Göre Takı Tercihi

İnatçı özelliği ile dikkat çeken koç burcu kadınları, her daim heyecanlı ve kıpır kıpır haleleri ile gözleri üzerine çeker. Mars, gezegenin kırmızı rengini alan koç burcu kadınların takı tercihleri, çoğunlukla sıradanlıktan sıyrılmış, eğlenceli parçalardır. Bu parçalardan 14 Ayar Sarı Altın Kalp Figürlü Kolye, Mars gezegeninin kırmızı rengini andırır yapısı ile günlük yaşamlarında şık olmak isteyen koç burcu kadınların gizli kalmış romantik tarafını ortaya çıkarır. Aynı zamanda 14 Ayar Sarı Altın Koç Burç Küpe de tam size göre!

Sakin ve sabırlı karakteristik özellikleri anılan boğa burcu kadınları, yüksek estetik duyarlılığa sahiptir. Yaptıkları her işi sakin ve keyif alarak yaparlar. Bu özellikleri ise seçtikleri takılar da özenli ve üzerine iyi düşünülmüş tasarımlara sahiptir. Boğa burcu kadınların tercihi 14 Ayar Sarı Altın Trend Yüzük, boğa burcu kadınların bakımlı ve hoş görünümündeki zarafeti vurgular. Özenli ve zamansız tasarımı ile dikkat çeken bu yüzük, kadınların estetik ve özgün beğenilerine hitap eder. Minimal burç koleksiyonundan 14 Ayar Sarı Altın Boğa Burç Kolye de boğa burçlarını oldukça mutlu edecektir.

Çoğu zaman enerjisiyle ile dikkat çeken ikizler burcu; çabuk sıkılması, seyahat etmeyi ve yeni yerler görmeyi sevmesi ile öne çıkar. İkizler burcunun monotonluktan uzak bu tavrı, takı tercihlerinde de görülür. Sıradanlıktan sıyrılmış, hoş ve farklı tasarım takılar ikizler burcunun takı zevkini yansıtır. Bu takılardan 14 Ayar Sarı Altın Göz Figürlü Bileklik, mavi gözü anımsatan tasarımı ile sıradan güzellik algısının dışına çıkar. Günlük kullanıma uygun olan bu bileklik, sarı ve mavinin uyumu ile gün boyu ikizler burcunun bileğinde onun eğlenceli kimliğini yansıtır. Cosmos burç koleksiyonunda yer alan 14 Ayar Sarı Altın İkizler Burç Kolye ise bir diğer tercihiniz olabilir.

Anlayışlı ve duyarlı özellikleri ile özel bir karakter olan yengeç burçlu kadınları; tarihe merakı, ince zevklerden keyif alan, hassas insanlardır. Yengeç burcu kadınların mizaçlarında bulunan çevreye ve kişilere karşı ince düşünceleri onların takı tercihlerinde de izler taşır. Bu takılardan 14 Ayar Sarı Altın İnci Küpe, estetik ve romantik tasarımı ile zevk sahibi yengeç burcu kadınlara hitap eder. Yengeç burcunun taşı olan inciden yapılmış bu küpe, duru ve nazik yapısıyla gün boyu kadınların kulaklarında onların enerjilerini dengeleyerek sakin bir gün geçirmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda geçmişin izlerini de üzerinde taşımayı seven yengeç burçlarına retro burç koleksiyonundan 14 Ayar Yengeç Burç Plaka Kolye hediye edip onları mutlu edebilirsiniz.

Düğün Takıları ve Astroloji: Burçların Takı Seçimine EtkisiGüçlü ve özgüvenli kadınların burcu aslan, liderlik ve yaratıcılık özellikleri ile öne çıkar. Mizaçlarından gelen doğal ışıltıları, onları daima dikkat çekici yapar. Aslan kadınlarını tercihi takılar da onların bu özelliklerini karşılayan hoş ve dikkat çekici tasarımlarda takılardır. Bu takılardan 14 Ayar Sarı Altın Trend Bilezik, sade ama dikkat çekici tasarımı ile aslan burcu kadınını yansıtır. Altının sarı renginden gelen dikkat çekiciliğinin yanı sıra bilekliği tasarımındaki geometrik detaylar, dış gözleri üzerinde çeker. İki yapıda oluşan bilekliğin bir parçası ince ve düz daire şeklindeyken ikinci yapısı orantısal büyüme ile altıgen tasarımlara ev sahipliği yapar. 14 Ayar Sarı Altın Aslan Burç Küpe de burçlarını sergilemekten hoşlanan aslan burçları için iyi bir seçenektir.

Detaycı bir göze sahip olan başak burcu kadınları ayrıntılara önem veren titiz yapısı ile dikkat çeker. Başak burcu kadınların tercihi takılar da bu göre ince zevkleri yansıtan, titiz el işçiliği ile işlenmiş özgün tasarımlardır. Bu takılardan 14 Ayar Sarı Altın Trend Küpe, yarım daire şeklinde ve örme detaylara sahip zamansız bir parçadır. Yapısındaki dengeli büyüme ve ince işçilikle yapılmış örme detayları başak burcu kadınların zevklerine uyum sağlar. Başak burçları için temiz ve net görünümüyle boynunda taşımaktan oldukça hoşlanacakları 14 Ayar Başak Burç Plaka Kolye seçilebilir.

Dengenin, simetrinin ve estetiğin burcu terazi, uyumlu ve dengeli takı tercihleri ile ön plana çıkar. Hayata bakışının bir yansıması olarak takı tercihlerinde de denge büyük önem taşır. İşçiliği iyi yapılmış estetik ve dengeli takılar, onların tercihidir. Bu takılardan 14 Ayar Beyaz Altın Tektaş Kolye, geometrik uyumun en nadide örneklerini taşır. Pırlantanın dikdörtgen yapısı ile dış yüzeyin daire yapısından gelen zıtlık, kaliteli bir el içiciliği ile eşsiz bir uyum yaklar. Pırlantanın merkezde yerleştirilmiş yapısı orantısal ışık yansımaları ile ön plana çıkarak parıldamayı seven terazi burcu kadınların parıltına parıltı katar. Detaylarıyla terazi burçlarının estetik duruşlarını ön plana çıkaracak olan en iyi seçenek 14 Ayar Sarı Altın Terazi Burç Kolye olacaktır.

Keskin sezgileri ve gizemli bakışları ile çevre içinde gözleri üzerine çeken akrep burcu kadını, net tavırlıdır. Beğendiği ve beğenmedikleri arasında keskin sınırlar çizebilen akrep burcu kadınların takı tercihleri onların gizemli tavırlarına uygun şık parçalardır. 14 Ayar Sarı Altın Trend Yüzük, özgün ve gösterişli tasarımı ile nadide bir takıdır. İşleme detaylara sahip halka üzerine konumlandırılan taş, akrep burcunun rengi ile uyumlu olarak bordo rengindedir. İki çarpıcı rengin bir araya gelmesiyle tasarlanan yüzüğün işleme detayları, taşın konumu güçlendiren mistik yapılarıyla da akrep kadınının zevklerine hitap eder. 14 Ayar Sarı Altın Akrep Burç Kolye minimal ama bir o kadar da gösterişli duruşuyla akrep burçları için güzel bir hediye seçeneğidir.

Eğlenceli ve özgür ruhlu kadınların burcu olan yay burcu, sıra dışı zevkleri ile trendlerden uzak kendine has tasarımlara sahip takı tercihlerinde bulunur. Yay burcu kadınlar, çoğu zamanı farklı tasarımlara ve renklere sahip takılar ile eğlenceli ruhlarını ifade etmeyi sever. Bu doğrultuda günlük yaşamlarında ve özel günlerde kendi zevkleri doğrultusunda stillerini oluşturur. Yaşamın tadını doyasıya çıkarmayı, bu yolda eğlenmeyi seven yay burcu kadınların takı seçimlerinden küpeler, farklı tasarımları ile içsel ifadeyi dışa vurur. Bu küpelerden 14 Ayar Sarı Altın Trend Küpe; sarı üzerine mor, pembe ve yeşil detayları ile günlük kullanımlarda ve canlı müzik gibi etkinliklerde yay kadının eğlenceli ruhunu simgelemesiyle sıklıkla tercih edilir. Özgür yay kadınlarına en güzel hediye ise 14 Ayar Sarı Altın Yay Burç Küpedir.

Düğün Takıları ve Astroloji: Burçların Takı Seçimine EtkisiOğlak burcu, olgun ve sakin karakteristik özellikleri ile ön plana çıkar. Sadeliği ve şıklığı sever. Bu doğrultuda oğlak burcu kadınların tercihi kaliteli, şık ve sade tasarımlı takılardır. Bu takılardan 14 Ayar Sarı Altın Trend Küpe, sarı üzerine konumlandırılan turkuaz taş detayları, denizin sakinliğini ve dinginliğini yansıtır. Sarını sıcaklığı, mavinin kuşatıcılığı ile deniz ve güneş ışınlarının kavuşmasını esinler tarzı, oğlak burcu kadınların dinginliğini ifade eder. 14 Ayar Sarı Altın Oğlak Burç Kolye duruşlarıyla dikkat çeken oğlak kadınları için en doğru seçenektir.

Satürn gezegenin burcu kova, gezegeninden gelen sıra dışı yapılarıyla dikkat çeker. Her ortamı kendine göre uyum sağlamaya zorlayan eğlenceli mizaçlarının yanında yardım sever ve nazik kişilikleri kova burçlarının özel mizaçlarından ileri gelir.  14 Ayar Sarı Altın Halka Küpe, kova burçları ile uyumlu tasarımları ile özel kadınların zevkine hitap eder. Küpenin üzerinde bulunan turkuaz taş detayları, halka küpeyi sıradanlıktan çıkararak eğlenceli ve hoş bir havaya sokar. Kova burcunun rengini hitap eden turkuaz rengi, mistik havası ve özgün tonu ile altının sıcak tonuyla sıra dışı bir uyum yakalayarak boğa burcu kadınları içsel yapılarını görünür kılar. 14 Ayar Kova Burç Plaka Kolye eğlenceli görünümlerini tamamlamak için kova kadınları için idealdir.

Çoğu zaman duygusal yönleri ile ön plana çıkan balık burcu, sanatsal ve duyarlı yönleri ile de dikkat çeker. Balık burcu kadınların tercihi, ince detaylı estetik ve şık tasarım takılar, onların duygusal ve yaratıcılığına hitap eder. Bu takılardan 14 Ayar Sarı Altın Halka Küpe, ucunda istiridye içinde inci detayları ile biraz mitolojiyi biraz da deniz kenarı romantikliğini çağrıştırır. Altın ve incinin, beyaz ile sarı renginin uyumu sanatsal bir haz uyandırmasıyla balık burcu kadınlar tarafından sıklık tercih edilir. Duygusal balık burçlarına 14 Ayar Balık Burç Plaka Kolye hediye ederek kalplerini kazanabilirsiniz.

Tektas.com ile Burcunuza Uygun Takılarla Kendinizi İfade Edin

Geçmişten günümüze engin tecrübe ve bilgi birikimleri ile zevk sahibi kadınlara hitap eden Tektas.com, her kadının zevk, stil ve burcuna uygun çeşitlikte takı tasarımı gerçekleştirir. Siz de burca özel takılar ile kendinizi ifade etmek istiyorsanız tektaş.com u ziyaret edebilir, ücretsiz sigortalı kargo, sertifikalı özel kutular ile ürün gönderimi ve her daim ulaşım sağlayacağınız müşteri hizmetleri ile güvenli ve keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Back to Top
Heyecan verici yeni tasarımlar, kampanyalar ve çok daha fazlasını ilk öğrenen siz olun.


Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo ve Kolay İade

Tüm Tektas.com siparişlerinizde ücretsiz
olarak gönderim ve kolay iade imkanı sunuyoruz.

Sigortalı Gönderimler

Sigortalı Gönderimler

Siparişinizdeki ürünler size
ulaşana kadar %100 sigortalıdır.

Güvenli Alışveriş

%100 Güvenli Alışveriş Garantisi

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler %100 garanti kapsamındadır.

Hizmetinizdeyiz

Hizmetinizdeyiz

Tektas.com'dan satın aldığınız
ürünler ömür boyu bakım garantilidir.